Om Lina

Att hantera djur har alltid fallit väldigt naturligt för mig. Jag är en lugn och sansad person som jobbar metodiskt och har förmågan att få de flesta djuren att vara lugna och trygga i min hantering.

Jag är uppväxt i ett hem med hundar, har haft hästar och tävlat framgångsrikt i hästhoppning från barnsben till för bara några år sedan, driver tillsammans med min sambo en hundskola, föder upp hundar samt tränar och går prov med våra hundar.

Efter en bakgrund inom bioteknik och laboratoriearbete tog jag steget att börja min utbildning till Hundfrisör och nu starta mitt eget Hundtrim. 

Jag är under den del i min utbildning där jag tar emot praktikhundar för att slutföra den praktiska delen av min utbildning.

Jag erbjuder även en Individuell kurs i vardagslydnad i form av privatlektioner för unga hundar, läs mer om detta här.

Egna djur

På gården ansvarar jag för en stor del av grundträningen av våra unga hundar och sköter om våra valpkullar. Jag apporterar på jakter och har startat med både labbe och spaniel på jaktprov.

Annars har tävlingskarriären framför allt varit som hoppryttare med bland annat placeringar upp till nationell 1.40, Skånsk juniormästare, kvalificerat och ridit unghästar på både Breeders och unghästchampionatet på Falsterbo Horse Show.